Menu Sluiten

Hulp nodig bij het inkopen van energie voor een zendmast? Wij staan voor uw klaar.

Hulp nodig bij het inkopen van energie voor een zendmast? Wij staan voor uw klaar.

Tegenwoordig gebruikt bijna niemand meer een telefoon zonder het internet daarop te raadplegen. Er zijn daarom steeds meer zendmasten nodig die veel energie verbruiken om dit mogelijk te maken. Als bedrijf of gemeente is het van belang om de inkoop van energie voor een zendmast zo goed mogelijk te regelen. Op die manier blijven de energiekosten laag en wordt er veel geld bespaard. Onze experts bij Zakelijke Energietarieven kunnen uw energiezorgen uit handen nemen.

Vraag direct uw zakelijke energieofferte aan!

1. Vul uw gegevens in  2. Wij gaan op zoek naar de beste deal  3. Ontvang binnen 24u de beste aanbieding


   Onafhankelijk advies Wij vergelijken alle leveranciers.

   Snel vergelijken Binnen 24 uur de beste deal.

   De scherpste zakelijke tarieven Jarenlange ervaring.

   

  Zakelijke energie inkopen voor een zendmast

  Zendmasten hebben vaak een grootzakelijke energieaansluiting nodig, omdat zij erg veel energie verbruiken. Het is daarom belangrijk om een zo goedkoop mogelijk energiecontract af te sluiten bij een energieleverancier. Er is keuze tussen veel verschillende leveranciers die u met elkaar kunt vergelijken. Bovendien is de keuze voor de juiste inkoopstrategie van energie voor een zendmast van belang: een vast of variabel tarief.

  Het kiezen van de beste energieleverancier en de voordeligste inkoopstrategie is echter niet eenvoudig. Gelukkig zijn wij experts op elke energiemarkt en kunnen wij u van nauwkeurig advies voorzien wat betreft de inkoop van energie voor een zendmast. Tevens voeren wij vrijblijvend factuurcontroles uit om zo te kunnen bepalen of u bij een andere energieleverancier goedkoper uit kan zijn. Mocht dat zo zijn, dan wordt de overstap door ons geregeld. Neem contact met ons op om te horen over wat we allemaal voor u kunnen betekenen.

  Installeren grootzakelijke energieaansluiting zendmast

  Nadat een contract gesloten is met een energieleverancier, moet nog een contract worden gesloten met een meetverantwoordelijke. Voordat de netbeheerder kan beginnen met de werkzaamheden moet er namelijk zelf gezorgd worden voor de aanwezigheid van een elektriciteitsmeter. De meetverantwoordelijke zal de energiemeter plaatsen en vervolgens ook de metingen van het verbruik uitvoeren. Wij van Zakelijke Energietarieven hebben nauwe contacten met meetverantwoordelijken en kunnen ervoor zorgen dat de installatie van de meters zo spoedig mogelijk verloopt. Zo kunt u sneller aan de slag met zakelijke energie voor de zendmast.

  Vervolgens kan de netbeheerder starten met de installatie van de grootzakelijke energieaansluiting. Er moeten hiervoor graaf- en kabelwerkzaamheden worden verricht. Dit kan erg veel tijd in beslag nemen, soms tot wel 8 maanden. Desondanks hebben wij ook met alle netbeheerders korte lijnen en kunnen wij hen ertoe bewegen om haast te maken met de installatie indien u de aansluiting via ons regelt. Hierdoor kunt u soms wel tot enkele maanden tijd besparen, waardoor mensen snel kunnen profiteren van de zendmast. Als alle werkzaamheden zijn voltooid en de volledige factuur voor de aansluitingskosten is betaald, dan kan de grootzakelijke energieaansluiting voor de zendmast in gebruik worden genomen.

  Zakelijke Energietarieven als dé energiepartner bij het plaatsen van een zendmast

  Het aanvragen van een grootzakelijke energieaansluiting voor een zendmast vergt veel verschillende handelingen. Van de aanvraag van de offerte bij de netbeheerder tot de uiteindelijke installering en activering van de elektriciteitsaansluiting: wij van Zakelijke Energietarieven nemen dit gehele proces graag uit handen. Wij blijven dagelijks op de hoogte van de energiemarkten en helpen u daarom graag bij het vinden van de beste aanbieding per energieleverancier en de goedkoopste energiemeters. Bij ons geen callcenters, maar altijd persoonlijk contact met uw eigen energie-adviseur. Wel zo prettig.

  Als u alles door ons laat regelen, scheelt dat een hoop werk maar vooral ook tijd. Door onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk binnen de energiewereld kunnen wij ervoor zorgen dat elke stap in het installatieproces een stuk sneller gaat dan wanneer u dit helemaal zelf moet regelen. Wij hebben namelijk nauwe contactpersonen bij energieleveranciers, meetverantwoordelijken en netbeheerders. Zo kan eerder gebruik worden gemaakt van de energie en zodoende ook van de voordelen van de zendmast.