Menu Sluiten

Zakelijke energieleverancier

Zakelijke energieleverancier nodig? Dit moet je weten.

Een voordelig contract afsluiten bij een zakelijke energieleverancier is makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn veel aspecten waar u op moet letten en het lezen van de kleine lettertjes is bij een contract zoals deze cruciaal. Het is voor veel ondernemers namelijk de grootste kostenpost, dus een contract dat ineens hoger uitvalt dan verwacht kan flink wat impact maken. Bij Zakelijke Energietarieven zijn we dankzij onze jarenlange ervaring helemaal op de hoogte van alle aspecten binnen de energiemarkt.

Het overgrote deel van de ondernemers zien het door laten lopen van hun huidige energiecontract als een veilige keuze, terwijl het vergelijken van het aanbod op dat moment een veel betere optie is. Als u zelf aan de slag wil gaan met het vergelijken van zakelijke energie, is het handig om je jaarnota erbij te pakken. Hierop vindt u onder meer het verbruik, de leveringstarieven en het vastrecht. Deze laatste twee tarieven kunnen de energieleveranciers zelf aanpassen. Hierdoor verschillen de prijzen in het aanbod dus. De kosten zoals energiebelasting en heffingskorting zijn gereguleerde posten. Dus hoewel ze belangrijk zijn om oog op te houden, zal daar in het vergelijken van leveranciers geen verschil in te vinden zijn.

Vraag direct uw zakelijke energieofferte aan!

1. Vul uw gegevens in  2. Wij gaan op zoek naar de beste deal  3. Ontvang binnen 24u de beste aanbieding


   Onafhankelijk advies Wij vergelijken alle leveranciers.

   Snel vergelijken Binnen 24 uur de beste deal.

   De scherpste zakelijke tarieven Jarenlange ervaring.

   

  Energietarieven voor grootverbruik

  Zakelijke Energietarieven is er voor alle klanten, zowel kleinverbruik als grootverbruik. Bij het online zoeken naar een voordelig energiecontract, horen we vaak dat ondernemers er niet helemaal uitkomen. Dit komt onder andere doordat veel prijzen die energieleveranciers online aanbieden, vaak beperkt zijn tot een maximumaantal kWh, of een maximumaantal m3. Ook op de meter geldt vaak een beperking: deze mag niet groter zijn dan een 3*80a-aansluiting of een G40-aansluiting.

  Mocht het toch lukken om via een reguliere vergelijkingssite een energiecontract af te sluiten, dan is dit vaak tegen zeer ongunstige tarieven. En dat is zonde. Het is in zo’n geval beter om specifiek op zoek te gaan naar een zakelijke energieleverancier. Zakelijke Energietarieven helpt u graag bij het kiezen van de juiste inkoopstrategie. Uiteindelijk vinden we samen met u een passende zakelijke energieleverancier en een contract dat naadloos aansluit op uw onderneming.

  Zelf op zoek naar een zakelijke energieleverancier

  Voor veel ondernemers, van zzp’ers tot grootzakelijke klanten, zijn de energiekosten een groot deel van de maandelijkse lasten. Een flinke besparing op het energiecontract kan een aanzienlijke besparing op de maandelijkse lasten opleveren. Daarom is het advies om bij het aflopen van het energiecontract altijd op zoek te gaan naar andere zakelijke energieleveranciers, al is het alleen maar om te kijken of u nu nog de meest voordelige optie heeft.

  Blijf altijd met een kritische blik kijken naar de leveringstarieven en het vastrecht kijken. Soms lijkt een aanbieding heel voordelig, maar zijn niet alle kosten meegenomen en blijkt na het afsluiten toch dat je duurder uit bent dan gedacht. Zakelijke Energietarieven helpt graag bij het vergelijken van verschillende zakelijke energieleveranciers en helpt met het kiezen en afsluiten van een contract. Op een heldere en onafhankelijke wijze bieden ze de handvatten die je nodig hebt. Dankzij de jarenlange ervaring op het gebied van zakelijke energie, kennen we de markt als geen ander en brengen wij dit met begrijpelijke taal op u over. Neem contact met ons op voor een eerste verkennend gesprek, zonder ergens aan vast te zitten.