Menu Sluiten

Zakelijke energie

Zakelijke energie: hier moet u op letten

Aan het afsluiten van zakelijke energie wilt u het liefst zo min mogelijk tijd kwijt zijn en de vergelijking dient onafhankelijk te geschieden. Waar u goedkoop zakelijke energie kunt afsluiten, hangt af van verschillende factoren. Zo speelt onder andere het type bedrijf mee, de markt, de inkoopstrategie maar ook het instapmoment heeft effect op de prijs die u betaalt. Dit klinkt als een ingewikkelde constructie met veel onderdelen om rekening mee te houden, maar eigenlijk valt dat wel mee. Zeker niet als u bij Zakelijke Energietarieven aanklopt: wij zijn gespecialiseerd in zakelijke energietarieven, mét bijbehorende voorwaarden.

De energiekosten zijn voor veel ondernemers een groot deel van hun uitgaven. Of u nu zzp’er of een grootzakelijke energieverbruiker bent, zo goed als alle ondernemingen gebruiken energie. Door hierop te besparen, kunt u structureel besparen op de vaste lasten van u onderneming. Als er met zorg wordt gekeken naar de tarieven (zowel de huidige tarieven als de tarieven bij het afsluiten van een nieuw contract), kunnen deze besparingen hoog oplopen.

Vraag direct uw zakelijke energieofferte aan!

1. Vul uw gegevens in  2. Wij gaan op zoek naar de beste deal  3. Ontvang binnen 24u de beste aanbieding


   Onafhankelijk advies Wij vergelijken alle leveranciers.

   Snel vergelijken Binnen 24 uur de beste deal.

   De scherpste zakelijke tarieven Jarenlange ervaring.

   

  Zakelijke energie vergelijken

  Vaak voelt het als een veilige keuze om aan het einde van het bestaande contract simpelweg te verlengen of te vernieuwen, maar het vergelijken van de energietarieven kan nooit kwaad. Bij het afsluiten van zakelijke energie, kunt u kiezen uit een vast of een variabel tarief. Daarbij komt iedere maand ook nog een vaststaand bedrag. Zakelijke Energietarieven helpt u graag bij het vergelijken van verschillende energieleveranciers en helpt ook met het afsluiten van een energiecontract. Op een heldere en onafhankelijke wijze bieden we de handvatten die u nodig hebt. Dankzij de jarenlange ervaring op het gebied van zakelijke energie, kennen we de ins en outs van de markt als geen ander.

  Als u zelf alvast aan de slag wilt gaan met het vergelijken van zakelijke energie, kunt u door middel van een standaard stappenplan op een eenvoudige manier de belangrijkste onderdelen van de energietarieven helder in kaart brengen. Hierna kun u beginnen met het vergelijken van de verschillende leveranciers. Allereerst is het belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen van de huidige situatie. Als u een vast moment prikt om de huidige energiecontracten na te kijken, voorkomt u dat de mogelijkheid voor eventuele verbeteringen niet naar de achtergrond verdwijnen.

  Zelf zakelijke energie vergelijken met de jaarnota

  Op de jaarnota’s vindt u relevante gegevens van de huidige energieleverancier, met deze gegevens kunt u een betere vergelijking maken als u de aanbiedingen van andere energieleveranciers gaat bekijken. Op deze jaarnota’s vindt u de leveringstarieven en het vastrecht, dit zijn de twee kostenposten waar een energieleverancier invloed op kan uitoefenen. Bij het vergelijken van de aanbiedingen zijn dit dus de twee posten waar u op moet letten. De kosten zoals energiebelasting en heffingskorting zijn gereguleerde posten, en kunnen niet door een leverancier aangepast worden.

  Blijf tijdens de zoektocht naar de goedkoopste zakelijke energie altijd met een kritische blik naar de leveringstarieven en het vastrecht kijken. Soms kan een aanbieding op voorhand heel voordelig lijken, maar blijkt bij een tweede blik toch dat de aanbieding te mooi was om waard te zijn. Soms komt u er achteraf achter dat nog niet alle kosten in de aanbieding zijn meegenomen, en niemand wil voor zo’n vervelende verrassing komen te staan.

  Duurzame zakelijke energie

  Verantwoord ondernemen. Dit begrip komt steeds vaker terug in het bedrijfsleven. Bij verantwoord ondernemen hoort ook het gebruiken van duurzame energie. Tegenwoordig zijn hier steeds meer mogelijkheden voor, ook op het gebied van zakelijke energie. Hoewel dit niet altijd de goedkoopste optie is, hoeft het zeker niet altijd nadelig te zijn. Op termijn kan het zelfs geld opleveren. Bij Zakelijke Energietarieven vertellen wij u hier graag meer over en kunnen wij u ook helpen met het afsluiten van een duurzaam zakelijk energiecontract of het aanvragen van een energielabel voor uw kantoor en/of vastgoed.