Menu Sluiten

Zakelijke energie vergelijken

Eenvoudig, snel en onafhankelijk zakelijke energie vergelijken bij alle energieleveranciers in Nederland, daarvoor ben je bij Zakelijke Energietarieven aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in zakelijke energietarieven mét de bijbehorende voorwaarden.

Waar je goedkope zakelijke energie kunt afsluiten, is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs die u betaalt hangt volledig af van het instapmoment, grootte van het bedrijf, de energiemarkt en de inkoopstrategie. De ene dag kan bij het vergelijken van zakelijke energiecontracten. Essent het goedkoopste uit de bus komen, terwijl op een andere dag Eneco, Nuon, Engie of PZEM goedkoper is. Dit hangt af van de omstandigheden. Dit klinkt wellicht ingewikkeld, maar dat is het niet. Wij helpen u graag bij het overzichtelijk maken van het aanbod.

Zakelijke energiecontracten vergelijken en afsluiten

In sommige gevallen heeft een energieleverancier voordelige opslagen doorberekend en halen ze u graag binnen als klant. In andere gevallen is een leverancier u liever kwijt dan rijk. Klanten die niet genoeg verbruiken brengen namelijk niet veel geld in het laatje. Hoe dan ook, in alle gevallen is het verstandig om voor het einde van het contract opnieuw de zakelijke energiecontracten te vergelijken. Vaak kunt u gebruik maken van scherpe actietarieven bij concurrenten. Dan bent u er zeker van dat je de meest voordelige optie kiest.

Bij Zakelijke Energietarieven helpen we je graag met een onafhankelijke vergelijking van zakelijke energieleveranciers. We kunnen u laten profiteren van onze ervaring binnen de energiemarkt.

Vraag direct uw zakelijke energieofferte aan!

1. Vul uw gegevens in  2. Wij gaan op zoek naar de beste deal  3. Ontvang binnen 24u de beste aanbieding


   Onafhankelijk advies Wij vergelijken alle leveranciers.

   Snel vergelijken Binnen 24 uur de beste deal.

   De scherpste zakelijke tarieven Jarenlange ervaring.

   

  Energietarieven voor grootverbruik

  Hoewel wij ons richten op grootverbruikers, kunnen ook de kleinere ondernemingen bij Zakelijke Energietarieven terecht. Vaak komen grootverbruikers van een koude kermis thuis als ze via een online vergelijkingssite energiecontracten willen vergelijken. Dit komt doordat veel prijzen die energieleveranciers online aanbieden, beperkt zijn tot een maximumaantal kWh of een maximumaantal m3. Ook mag de meter vaak niet groter zijn dan een 3*80a-aansluiting of een G40-aansluiting.

  Als het toch lukt om via een vergelijkingssite een contract af te sluiten, is dit voor kleinverbruikers vaak tegen ongunstigere tarieven dan wanneer het contract wordt afgesloten bij grootzakelijk. Zakelijke Energietarieven helpt u graag bij het vinden van een passend contract. Wij weten ook voor de kleinere energieafnemers scherpe deals te regelen.

  Tips & tricks bij zakelijke energie vergelijken

  Bij het vergelijken en afsluiten van een zakelijk energiecontract, zijn er een paar belangrijke punten waar je op moet letten. Allereerst de tarieven: wordt bij het maken van een vergelijking gekeken naar hetzelfde moment in eenzelfde periode? Daar kan namelijk verschil in ontstaan, waardoor u mogelijk een verkeerde keuze maakt.

  Daarnaast moet u bijvoorbeeld ook kijken naar de bandbreedte op het contract. Niet in alle gevallen mag u gewoon gebruiken wat u wilt. Het kan zijn dat daarover iets in de kleine lettertjes verstopt staat. Iets wat soms ook in de kleine lettertjes verstopt staat: de opzegtermijn. Sommige leveranciers hanteren een lange opzegtermijn, soms wel een half jaar. Dit moet u niet over het hoofd zien. Ook het vastrecht en de regiotoeslag zijn punten op scherp op te zijn. Deze bedragen kunnen per leverancier verschillen en hierdoor kan de prijs snel oplopen.