Menu Sluiten

Op de meest voordelige manier zakelijke energie inkopen voor een ziekenhuis? Wij kunnen u helpen.

Op de meest voordelige manier zakelijke energie inkopen voor een ziekenhuis?

Ziekenhuizen zijn grootverbruikers. Alle (medische) apparatuur, verlichting en warmte- en verkoelingssystemen verbruiken constant onwijs veel energie. Het is daarom van belang dat er goed wordt nagedacht over de inkoop van zakelijke energie voor een ziekenhuis. Een voordelig energiecontract kan leiden tot grote besparingen op de energiekosten. In deze blog is te lezen hoe wij u hierbij van dienst kunnen zijn.

Vraag direct uw zakelijke energieofferte aan!

1. Vul uw gegevens in  2. Wij gaan op zoek naar de beste deal  3. Ontvang binnen 24u de beste aanbieding


   Onafhankelijk advies Wij vergelijken alle leveranciers.

   Snel vergelijken Binnen 24 uur de beste deal.

   De scherpste zakelijke tarieven Jarenlange ervaring.

   

  Zakelijke energie inkopen voor een ziekenhuis

  Het feit dat een ziekenhuis meestal meerdere elektriciteitsmeters heeft, leidt vaak tot hoge energierekeningen. Door op een slimme manier zakelijke energie in te kopen, kunt u veel geld besparen op de energierekening van een ziekenhuis. Energieleveranciers proberen vaak zakelijke klanten binnen te halen door middel van het aanbieden van voordelige aansluitkortingen of lage vaste leveringstarieven. Dit klinkt vaak aantrekkelijk, maar u kunt ook in een valkuil lopen. De keuze voor de juiste inkoopstrategie voor uw ziekenhuis is daarom van groot belang.

  In geval van een ziekenhuis is de leverzekerheid het meest belangrijk. Een ziekenhuis kan geen dag zonder energie, want dat zou voor sommige ernstig zieke mensen levensbedreigend kunnen zijn. U kunt kiezen voor een variabele of een vaste energieprijs. De keuze voor een vaste energieprijs is voor een ziekenhuis de slimste optie. Op die manier heeft u zekerheid omtrent de prijs van uw zakelijke energie en hoeft u zich niet constant bezig te houden met energiezaken. Wanneer u instapt op het moment dat de koersen op de energiemarkten relatief laag zijn, dan profiteert u voor de overeengekomen contractperiode van lage energieprijzen. In het geval u kiest voor een variabele energieprijs kunnen eventuele negatieve ontwikkelingen op de markt u als ondernemer direct raken. Bovendien is het volgen van de energiemarkt tijdrovend en dient het met enige regelmaat en inzet te gebeuren om het rendabel te laten zijn. Als ziekenhuiseigenaar heeft u weinig ruimte om risico’s te nemen. De keuze voor een variabele energieprijs is daarom vaak minder aantrekkelijk.

  Bent u benieuwd naar onze diensten of heeft u een vraag over uw zakelijke energie? Neem dan contact met ons op en wij gaan met u in gesprek.

  Efficiënt gebruik van meerdere elektriciteitsmeters van een ziekenhuis

  Het elektriciteitsnet van een ziekenhuis is vaak erg ingewikkeld. Meestal maakt een ziekenhuis gebruik van meerdere elektriciteitsmeters. Als gevolg daarvan is het soms ook onduidelijk waar alle meters precies zitten. Daarnaast zijn er vaak ook tussenmeters aanwezig. Gelukkig hebben wij van Zakelijke Energietarieven kennis van complexe energiezaken. Wij kunnen u helpen alles goed in kaart te brengen, zodat u een duidelijk overzicht krijgt van alle elektriciteitsmeters van uw ziekenhuis en hun energieverbruik. Zelfs als er een nieuwe meter aangesloten moet worden, kunnen wij u daar ook bij van dienst zijn. Bovendien kunnen wij u helpen bij de installatie van speciale software die het verbruik van alle meters helder weergeeft.

  Er bestaat tevens de mogelijkheid om de meters te clusteren in geval de meters van een ziekenhuis allemaal veel zakelijke energie verbruiken. Dit is voordelig omdat u dan minder energiebelasting betaalt.  Twijfelt u over het clusteren van elektriciteitsmeters of heeft u andere vragen omtrent het elektriciteitsnet? Wij kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuzes die het beste passen bij de behoeften van uw ziekenhuis.

  Energiekosten besparen met een duurzaam ziekenhuis

  Verantwoord ondernemen wordt van steeds groter belang geacht, zo ook binnen de medische branche. U kunt als eigenaar van een ziekenhuis hieraan bijdragen door het gebruik van duurzame energie. Naast het gebruik van LED-verlichting kunt u ook overwegen te investeren in zonnepanelen. Zonnepanelen zijn duurzaam en zorgen ervoor dat uw gemiddelde energiekosten aanzienlijk omlaaggaan. Bij Zakelijke Energietarieven vertellen wij u hier graag meer over en kunnen wij ook helpen met het afnemen en de installatie van zonnepanelen. Bovendien kunnen wij u adviseren over het afsluiten van een duurzaam zakelijk energiecontract of helpen met andere mogelijke verduurzamingsmaatregelen. Klinkt besparen op de energiekosten van uw ziekenhuis door middel van verduurzaming interessant? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

  Zakelijke Energietarieven als professionele energiepartner voor een ziekenhuis

  Bent u op zoek naar een vakkundige energiepartner die alle zaken omtrent de energie van uw ziekenhuis regelt? Bij Zakelijke Energietarieven staan wij voor u klaar. Onze energie-experts hebben jarenlange ervaring met de inkoop van zakelijke energie voor ziekenhuizen. Wij hebben uitgebreide kennis van de energiemarkten (APX/EPEX, ENDEX en LEBA) en blijven continu op de hoogte van de koersen op deze energiemarkten. Zo kunnen we telkens weer het goedkoopste energiecontract aanbieden. Bent u eigenaar van een ziekenhuis en wilt u een gespecialiseerde energiepartner die alle energiezaken voor u afhandelt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op om te horen wat allemaal wij voor u kunnen betekenen.