Menu Sluiten

Zakelijke energie voor uw bouwmarkt: laat deze besparingskansen niet liggen!

Zakelijke energie voor uw bouwmarkt: laat deze besparingskansen niet liggen!

Als grootzakelijk verbruiker van zakelijke energie is voor bouwmarkten energie een van de grootste kostenposten. Denk bijvoorbeeld aan verlichting, verwarming of juist koel houden van grote ruimtes als magazijnen of winkelpanden. Gelukkig biedt zakelijke energie bouwmarkten ook veel kansen om financieel voordeel te behalen. Door bijvoorbeeld collectief met verschillende filialen of via uw branchevereniging zakelijke energie in te kopen, kunt u besparen op uw energiekosten. Hoe kunt u verder nog besparen op de zakelijke energie voor uw bouwmarkt? Lees dan verder.  

Vraag direct uw zakelijke energieofferte aan!

1. Vul uw gegevens in  2. Wij gaan op zoek naar de beste deal  3. Ontvang binnen 24u de beste aanbieding


   Onafhankelijk advies Wij vergelijken alle leveranciers.

   Snel vergelijken Binnen 24 uur de beste deal.

   De scherpste zakelijke tarieven Jarenlange ervaring.

   

  Hoe collectief zakelijke energie inkopen voor uw bouwmarkt u voordeel op kan leveren

  Veel bouwmarkten maken onderdeel uit van een keten of zijn lid van een branchevereniging. Het is slim om deze samenwerking te gebruiken bij de inkoop van uw zakelijke energie. Door samen een energiecontract af te sluiten en collectief met een inkoopstrategie de zakelijke energie voor uw bouwmarkt in te kopen, kunt u veel financieel voordeel behalen doordat u een lagere prijs betaalt voor uw zakelijke energie.

  Collectief inkopen en samenwerken biedt u ook de mogelijkheid tot flexibel factureren. Wat is flexibel factureren? Bij Zakelijke Energietarieven heeft u zelf de keuze hoe en wanneer u uw energiefacturen wilt ontvangen. Wilt u dat per filiaal wordt gefactureerd? Wilt u van al uw filialen één factuur voor uw zakelijke energie? Wilt u per kwartaal of per maand worden gefactureerd? Er is veel mogelijk. Wij bieden u daarnaast ook de mogelijkheid om uw facturen door ons te laten controleren. Het komt bij grootzakelijke klanten nog steeds vaak genoeg voor dat het te betalen bedrag op uw factuur foutief is berekend. Wij controleren dit voor u en onderzoeken ook of u niet te veel betaalt in verhouding tot de prijzen bij andere energieleveranciers. Zo nodig kunt u dan overstappen naar een voordeligere leverancier en hoeft u niet meer bang te zijn onnodig te veel te betalen. 

  Nooit meer bijbetalen met een flexibel aantal aansluitingen

  Als ondernemer staat u nooit stil. Gaat uw pand uitbreiden of juist opsplitsen? Dan verandert het aantal aansluitingen. Bij veel aanbieders moet u dan een nieuwe energiedeal afsluiten, met uiteraard bijkomende kosten. Naast flexibiliteit omtrent uw energiefacturen, biedt Zakelijke Energietarieven u ook de mogelijkheid uw aansluitingen flexibel te regelen. Wij bieden u de mogelijkheid dat u eenvoudig aansluitingen kunt aan- of afsluiten gedurende de looptijd van uw contract, zonder dat u een nieuwe deal hoeft af te sluiten.

  Door elektriciteitsmeters te clusteren besparen op uw energiebelasting

  Wist u daarnaast dat u geld kunt besparen op uw energiebelasting door uw elektriciteitsmeters te clusteren? Als u meerdere elektriciteitsmeters binnen één WOZ-object hebt, betaalt u per meter energiebelasting. Door deze in kaart te brengen en te laten clusteren kunt u geld besparen.  Laat deze bespaarkans niet liggen!

  Hoe kan een bouwmarkt het beste verduurzamen?

  Door onder andere de informatieplicht energieverbruik zijn veel bedrijven overgegaan op een duurzamere bedrijfsvoering en hebben zij bijvoorbeeld hun bedrijfspand verduurzaamd. Niet alleen draagt duurzaamheid bij aan een goed imago voor uw bedrijf, maar duurzaamheid kan er ook voor zorgen dat u minder energiekosten krijgt per maand, door vermindering van uw verbruik. Ook kunt u zelf zakelijke energie voor uw bouwmarkt kunt opwekken. Hoe werkt dat?

  Veel bedrijven met omvangrijke panden, zoals bouwmarkten, kunnen zonnepanelen laten plaatsen op hun dak, teneinde zelf (een deel van) hun zakelijke energie op te wekken. Deze opgewekte energie kunt u ook gebruiken voor energievoorziening voor laadpalen of zelfs een laadstation, die u kunt laten plaatsen op uw parkeerplaats. Dat trekt ook weer direct klanten, die de wachttijd voor het laden van hun auto bij u in de bouwmarkt komen overbruggen. Uiteraard is verduurzaming zelf niet gratis. Gelukkig heeft de overheid subsidies beschikbaar, zoals de ISDE, die u kunt gebruiken voor uw investering, of de EIA, waarmee u uw investering kunt aftrekken van uw fiscale winst. Benieuwd van welke subsidie u gebruik kunt maken? Waar liggen voor mijn bouwmarkt bespaarkansen op het gebied van duurzaamheid? Wij van Zakelijke Energietarieven kunnen u met al uw duurzaamheidsvraagstukken helpen. Wij kunnen ook voor u de aanschaf en installatie van zonnepanelen regelen. Zo heeft u daar verder geen omkijken meer naar. Interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

  Met Zakelijke Energietarieven zit u goed!

  Energiezaken kunnen veel tijd in beslag nemen. Wij begrijpen goed dat u die tijd liever in andere zaken steekt. Gelukkig kunnen wij u daarbij van dienst zijn. Met onze jarenlange ervaring op de energiemarkt kunnen wij u bij al uw energievraagstukken van dienst zijn. Ook volledig ontzorgd zijn van al uw energiezaken? Neem dan gerust contact met ons op.

  Albert, Energie Analist

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *