Menu Sluiten

Als visboer winst boeken op het terrein van zakelijke energie?

Als-visboer-winst-boeken-op-het-terrein-van-zakelijke-energie

De vis is een onmisbaar onderdeel van het dieet van veel mensen. Of het nu een fanatieke sporter of een voorstander van een gevarieerd dieet betreft, veel mensen eten minimaal een keer per week vis. U als visboer beantwoordt deze behoefte door een uitgebreid aanbod van vis te verkopen.

Ongeacht of u vanuit een vast winkelpand uw onderneming drijft of vanuit een mobiel verkooppunt, er liggen kansen op het gebied van zakelijke energie. Vanzelfsprekend dient de vis zo vers mogelijk gehouden te worden. Het gebruik van koelingen is echter niet altijd zo duurzaam mogelijk ingericht door verschillende visboeren. Juist vanwege het feit dat de koelingen een significant aandeel hebben in uw energieverbruik dient uw aandacht naar de koelingen uit te gaan. ‘’Goedkoop is duurkoop’’, het cliché credo is in dit geval echter gewoonweg van toepassing.

Vraag direct uw zakelijke energieofferte aan!

1. Vul uw gegevens in  2. Wij gaan op zoek naar de beste deal  3. Ontvang binnen 24u de beste aanbieding


   Onafhankelijk advies Wij vergelijken alle leveranciers.

   Snel vergelijken Binnen 24 uur de beste deal.

   De scherpste zakelijke tarieven Jarenlange ervaring.

   

  Een vuist maken voor energie van de hele branche als visboer?

  Naast het treffen van bovenstaande maatregelen als individuele visboer bestaan er ook grotere uitdagingen binnen de branche. Deze uitdagingen zijn breder, dieper, gelegen dan alleen bij het uiteinde van het gehele traject. Vanaf het moment dat aangevangen wordt met de vangst van vis wordt er energie gebruikt. 

  Over de gehele linie van de visserij zijn er kansen voor verduurzaming. De verduurzaming van het energiegebruik in de verkoop van vis is een van deze kansen. Meerdere kansen liggen er op het gebied van het transport en de impact hiervan op het milieu.

  We begrijpen dat bovenstaande opties niet zozeer gericht zijn op de individuele visboer. Daarentegen kunnen deze ondernemingen tezamen wel een eensgezind geluid aan de rest van de sector laten horen. Tezamen selectief zijn met betrekking tot de keuze van de samenwerkingspartners zal de druk om te verduurzamen verhogen. Bovendien dient iedere schakel in de ketting die zogenaamd ‘om’ gaat gezien te worden als winst, juist in deze tijden waar maatschappelijk verantwoord ondernemen van groot belang is.

  Als visboer strategisch aan de slag met energie?

  Een strategische keuze voor de inkoop van uw zakelijke energie als visboer begint bij het verzamelen van de relevante data. Van belang zijn voornamelijk de leveringstarieven en het gehanteerde vastrecht, deze twee kostenposten mag de energieleverancier vrijelijk vaststellen. Juist vanwege de vrijheid bij deze posten, anders dan de gereguleerde kostenposten, valt hier over het algemeen winst te boeken.

  Wanneer u de benodigde gegevens heeft verzameld kunt u op de juiste wijze overgaan tot het vergelijken van de verschillende aanbieders. Staar uzelf niet blind op het eerste de beste aanbod van de goedkoopste leverancier. Bekijk het aanbod kritisch en zoek naar mogelijke addertjes onder het gras. Vaak als een aanbod te mooi om waar te zijn lijkt is het dat ook.

  De fluctuerende wereld van de zakelijke energie kan aanvoelen als een ‘Ver van je bed show’, wij van Zakelijke Energietarieven begrijpen dit. Vandaar dat wij u als ondernemer dan ook graag willen ontzorgen. Door onze jarenlange ervaring op de zakelijke energiemarkt weten wij precies waar op te letten en vooral waar vooral weg te blijven.

  Albert, Energie Analist