Menu Sluiten

Zijn er voor u als farmaceut stappen te zetten op de zakelijke energiemarkt?

Zijn-er-voor-u-als-farmaceut-stappen-te-zetten-op-de-zakelijke-energiemarkt

Afgelopen tijd is pijnlijk blootgelegd hoe fragiel een samenleving kan zijn. Covid-19 toonde aan hoe afhankelijk onze samenleving is van adequate zorg- en hulpverlening. Het belang van een kwalitatief hoogstaande farmaceutische industrie is eveneens door de crisis duidelijk gemaakt. Zo ook de zakelijke energie voor de farmaceut.

Geneesmiddelen worden, over alle lagen van de maatschappij, dagelijks gebruikt. Of het nu is om een bepaalde pijn te verzachten of ter preventie van een ziekte, geneesmiddelen hebben voor een breed scala aan mensen een belangrijke functie.

De farmaceutische industrie heeft, naast de impact op de gezondheid, effect op het milieu. De industrie is zich hier bewust van. Voornoemd bewustzijn heeft gezorgd voor een beweging binnen de industrie. Over de gehele linie zijn er initiatieven gestart om het gebruik en de ontwikkeling duurzamer te maken en de processen efficiënter.

Vraag direct uw zakelijke energieofferte aan!

1. Vul uw gegevens in  2. Wij gaan op zoek naar de beste deal  3. Ontvang binnen 24u de beste aanbieding


   Onafhankelijk advies Wij vergelijken alle leveranciers.

   Snel vergelijken Binnen 24 uur de beste deal.

   De scherpste zakelijke tarieven Jarenlange ervaring.

   

  Verduurzaming op het gebied van zakelijke energie voor de farmaceutische industrie?

  De verduurzaming binnen de farmaceutische industrie zit verankerd in meerdere aspecten binnen de sector. Allereerst liggen er voor deze sector dezelfde kansen als voor iedere ondernemer met een bedrijfslocatie of bedrijfspand. De gebouwen vanuit waar de farmaceut zijn onderneming voert kunnen duurzaam gemaakt worden. Door middel van kleine aanpassingen kunnen er grote verschillen worden gemaakt. Zo liggen er kansen op het gebied van verlichting

  Naast de algemene opties voor verduurzaming heeft de farmaceutische sector eveneens (meer) sectorspecifieke opties. Voornoemde opties zijn onder meer gelegen in het afval bij de productie van de medicijnen, het minimaliseren van medicijnresten en het verduurzamen van de verpakkingen.

  Verduurzaming is op zichzelf staand al een grote opgave voor een ondernemer, voor een ondernemer binnen de farmaceutische industrie kleven hieraan nog meerdere obstakels. De farmaceutische industrie wordt sterk beïnvloed door zowel nationale als internationale wet- en regelgeving. Het spreekt voor zich dat een groot eisenpakket voor het productieproces maar ook bijvoorbeeld de verhoogde informatieplicht van invloed is op de mogelijkheden voor verduurzaming. Zo zorgt de regelgeving omtrent de bijsluiters ervoor dat de verpakking altijd een minimale tekstruimte nodig heeft.

  Kansen voor de individuele farmaceut binnen de zakelijke energie?

  Naast bovenstaande verduurzamingsopties bestaan er ook voor u als individuele speler op de farmaceutische markt kansen op de energiemarkt. Wij gaan graag voor u opzoek naar de goedkoopste leverancier voor uw zakelijke energie Vanwege het feit dat de spelers op de farmaceutische markt veelal grootverbruikers zijn, is het voor deze ondernemers vaak aantrekkelijk om snel te kunnen profiteren van kansen. Het kunnen spotten, en vervolgens profiteren, van deze kansen is mogelijk op de APX/EPEX – markt. Een klein verschil op voornoemde snelwerkende markt kan voor een grootverbruiker een grote slok op een borrel inhouden. De variabele tarieven in de gaten houden kan een tijdrovende werkzaamheid zijn waarvoor u als farmaceut geen tijd heeft. Wij ontzorgen u graag op dit gebied waardoor u uw volle energie kan steken in het ontwikkelen en produceren van geneesmiddelen.

  Albert, Energie Analist