Menu Sluiten

Duurzaam en efficiënt zakelijke energie inkopen voor uw kwekerij: schakel de hulp in van onze experts.

Duurzaam en efficiënt zakelijke energie inkopen voor uw kwekerij: schakel de hulp in van onze experts.

Om een kwekerij te onderhouden is er veel stroom en gas nodig. Een kwekerij staat namelijk vol met grote energieverbruikers. Het is daarom van belang om als kweker zo goedkoop en efficiënt mogelijk energie in te kopen. Zakelijke Energietarieven heeft al vele grootzakelijke klanten geholpen bij het kiezen van de juiste inkoopstrategie, waardoor ze vervolgens grote bedragen hebben bespaard op hun energierekening. Lees hier hoe wij u ook kunnen helpen bij de inkoop van zakelijke energie voor uw kwekerij en hoe wij u ook kunnen begeleiden bij verduurzamingsmaatregelen.

Vraag direct uw zakelijke energieofferte aan!

1. Vul uw gegevens in  2. Wij gaan op zoek naar de beste deal  3. Ontvang binnen 24u de beste aanbieding


   Onafhankelijk advies Wij vergelijken alle leveranciers.

   Snel vergelijken Binnen 24 uur de beste deal.

   De scherpste zakelijke tarieven Jarenlange ervaring.

   

  Inkoop energie en gas voor uw kwekerij door middel van een WKK-systeem

  Een slimme en efficiënte manier om zakelijk energie in te kopen voor uw kwekerij is door middel van een warmtekrachtkoppeling (WKK-systeem). Een warmtekrachtkoppeling bestaat uit een grote motor met een daaraan gekoppelde generator. De motor verbrandt gas waarbij warmte vrijkomt en de generator levert de stroom. De warmte wordt gebruikt voor het telen van de gewassen en kan worden opgeslagen om gebruikt te worden wanneer dat nodig is. De stroom die de generator levert, kan niet worden opgeslagen maar wel worden verkocht aan een energieleverancier. Een WKK-systeem is daarom zeer interessant voor u als kweker, omdat deze haast kostenneutraal kan draaien.

  Stroom en gas voor uw kwekerij moet wel zo scherp mogelijk worden ingekocht. Stroom kan worden ingekocht op de APX/EPEX en de ENDEX-markt en gas op de LEBA-markt. Zakelijke Energietarieven helpt u graag bij het vinden van een zo voordelig mogelijk energiecontract met behulp van een slimme inkoopstrategie. Wij hebben uitgebreide kennis van de energiemarkten en blijven continu op de hoogte van de koersen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over zakelijke energie en kunt u zich bezighouden met andere belangrijke zaken binnen uw kwekerij. Het pakket aan voorwaarden behorende bij uw energiecontract is ook een belangrijk aspect. Zo bestaan er energiecontracten voor bepaalde contractduren en voor langere termijn. Wilt u graag hulp bij het kiezen van de juiste inkoopstrategie of wilt u meer weten over een WKK-systeem en de installatie daarvan? Wij staan voor u klaar.

  Als kwekerij energiekosten besparen door heffingskorting

  De overheid biedt elektriciteitsaansluitingen met een verblijfsfunctie heffingskorting. Dit betreft een korting op de heffing voor energiebelasting. Het bedrag wordt ingehouden van de totale energiebelasting die uw bedrijf betaalt. Over een gedeelte van uw stroom en gas betaalt u dan dus geen belasting. De overheid vindt dit belangrijk, omdat energie gezien wordt als een basisbehoefte. Jaarlijks wordt de heffingskorting opnieuw vastgesteld. De energieleverancier verrekent de vermindering van de energiebelasting over de periode waarin u energie heeft afgenomen. Dit is dus het aantal dagen waarover uw jaarrekening gaat. Een kwekerij wordt gezien als een elektriciteitsaansluiting met een verblijfsfunctie, waardoor u als kweker dus in aanmerking komt voor heffingskorting. Zo kunt u nog meer besparen op de energierekening.

  Op een duurzame manier energie besparen als kweker

  Verduurzaming is tegenwoordig een belangrijk aandachtspunt. Door middel van energiezuinige verlichting, verwarming en isolatie kunt u bijdragen aan het verduurzamen van uw kwekerij. Het combineren van aardgas en restgas is bijvoorbeeld een manier om dit te bewerkstelligen. Wij van Zakelijke Energietarieven kunnen u adviseren bij het installeren van dergelijke aanpassingen. Bovendien kunt u voor vragen over zonnepanelen ook bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar u de beste en voordeligste zonnepanelen kunt afnemen. De installatie wordt ook door ons geregeld. Voor u geen inspanning en wie weet bespaart u zo wel honderden euro’s. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om te ontdekken hoeveel u kunt besparen. Meerdere kwekers gingen u voor.

  Hulp bij de inkoop van zakelijke energie en verduurzaming van uw kwekerij

  Of het nu gaat om inkoopstrategie, het vergelijken van energie of duurzaamheid: wij nemen alle taken met betrekking tot energie van u over. Zo hebben wij al vele kwekers geholpen met het besparen op hun energierekening middels het slim inkopen van energie. Wij staan dagelijks voor uw klaar om al uw vragen met betrekking tot energie te beantwoorden en houden continu in de gaten of u kunt besparen. Op deze manier hebben wij veel leden van de Tuinbranche geadviseerd en geholpen om veel te besparen op de inkoop van zakelijke energie. Bent u benieuwd of u ook geld kunt besparen op uw energierekening? Neem dan contact met ons op om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen. Zo vormen wij dé energiepartner voor kwekers.