Menu Sluiten

De zakelijke energie autogarage rendabel inkopen? Hou rekening met deze zaken.

De zakelijke energie voor uw garage rendabel inkopen? Hou rekening met deze zaken.

In een autogarage wordt over het algemeen relatief veel energie verbruikt. Niet alleen is er een veelvoud aan apparatuur aanwezig, een aantal garages maakt ook gebruik van een aangelegen showroom. We begrijpen dat u aan kwaliteit of uitstraling niets wilt inleveren. Daarentegen is voornoemde goed mogelijk zonder onnodig veel energie te gebruiken. Buiten het feit dat energie niet uw hoofdactiviteit is, begrijpen wij dat u veel liever bezig bent met het afleveren van uitstekend gerepareerde auto’s. Daarom staan wij van Zakelijke Energietarieven voor u klaar om de weg naar een zo rendabel mogelijke wijze van zakelijke energie voor uw autogarage voor u te bewerkstelligen. Hieronder zetten wij alvast voor u uiteen naar welke zaken uw aandacht extra uit moet gaan.

Vraag direct uw zakelijke energieofferte aan!

1. Vul uw gegevens in  2. Wij gaan op zoek naar de beste deal  3. Ontvang binnen 24u de beste aanbieding


   Onafhankelijk advies Wij vergelijken alle leveranciers.

   Snel vergelijken Binnen 24 uur de beste deal.

   De scherpste zakelijke tarieven Jarenlange ervaring.

   

  Slimme inkoopstrategie voor uw autogarage

  Een slimme en strategische wijze van energie inkopen kan onder aan de streep veel verschil maken voor uw autogarage, net als veel andere leden van de BOVAG. De inkoopstrategie verschilt per onderneming en wijze van ondernemen. De juiste keuze maken is voor veel ondernemers lastig daar het voor het overgrote deel vreemde materie betreft.

  Voor het inkopen van uw zakelijke energie voor uw garage kunt u kiezen tussen verschillende markten, namelijk op de APX/EPEX en de ENDEX-markt en voor gas op de LEBA-markt. Afhankelijk van uw bedrijfsvoering, bijvoorbeeld inzake de openingstijden, kan het verstandig zijn om te kiezen voor een bepaalde inkoopstrategie. Zo kan het bijvoorbeeld voor een garage die veel werk verricht in de weekenden interessant zijn om naar voordelige daluurtarieven te kijken. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze aangaande uw inkoopstrategie.

  Bovendien raden wij het aan om de verschillende mogelijkheden te bekijken wat betreft variabele en vaste energieprijzen. Afhankelijk van de benodigde zekerheid en de stand van de markt dient u voornoemde mogelijkheden tegen elkaar af te wegen.

  Verduurzaming op het gebied van zakelijke energie voor uw autogarage

  Iedereen kent de welbekende garages waar dezelfde TL-lampen lijken te hangen als die er hingen toen de overgroot-opa van de eigenaar de garage opende. Gelet op het feit dat het uitvoeren van een reparatie een nauwkeurige werkzaamheid betreft, begrijpen wij dat goede verlichting een must is in uw garage. Bovendien hebben de showrooms ook baat bij goede verlichting. Helder licht doet namelijk veel goeds voor de uitstraling van de aangeboden auto’s. Op verlichting is echter veel te besparen maar veel ondernemers kiezen zonder goed naar de mogelijkheden te kijken, hun lampen uit. Júíst in een onderneming zoals een garage is dit een belangrijke factor waar veel op bespaard kan worden.

  Naast de verlichting speelt de volgende omstandigheid ook een grote rol voor de zakelijke energie van uw garage, uw garagedeuren. Het op-en-aan rijden van auto’s die gerepareerd dienen te worden maken dat de deuren, veelal deuren van groot formaat, een overwegend gedeelte van de dag geopend zijn. Voornoemde maakt dat zaken zoals verwarming en luchtcirculatie moeilijker te regelen zijn, althans over het algemeen meer energie verbruiken. Dit zijn de zaken waarbij een verduurzaming van uw onderneming kan helpen bij het besparen van kosten op zakelijke energie binnen uw garage, te meer nu dit veelal de grotere kostenposten betreft.