Menu Sluiten

De inkoop van zakelijke energie regelen voor uw middelbare school: vraag onze experts om advies.

De inkoop van zakelijke energie regelen voor uw middelbare school: vraag onze experts om advies.

Middelbare scholen zijn vaak particulier en niet zakelijk. Toch verbruiken middelbare scholen veel stroom en gas. Dit betekent dat ze een grote meter hebben en dus vaak ook een zakelijke aansluiting nodig hebben. Gelukkig staat Zakelijke Energietarieven voor u klaar om u te helpen met al uw energiezaken en met het inkopen van zakelijke energie voor uw middelbare school. Zo wordt u als eigenaar van een middelbare school volledig ontzorgd.

Vraag direct uw zakelijke energieofferte aan!

1. Vul uw gegevens in  2. Wij gaan op zoek naar de beste deal  3. Ontvang binnen 24u de beste aanbieding


   Onafhankelijk advies Wij vergelijken alle leveranciers.

   Snel vergelijken Binnen 24 uur de beste deal.

   De scherpste zakelijke tarieven Jarenlange ervaring.

   

  Zakelijke energie inkopen voor uw middelbare school

  Bij de inkoop van zakelijke energie voor uw middelbare school is het van belang om te weten onder welke noemer van klanten u valt. Middelbare scholen hebben vaak een grote meter of meerdere meters die met elkaar geclusterd zijn, waardoor een middelbare school al snel een grootverbruiker is. Het strategisch inkopen van energie, kan u veel kosten besparen. Bij het inkopen van energie voor uw middelbare school kunt u kiezen voor een vast of een variabel tarief. Middelbare scholen zijn de hele dag open. Overdag staan alle lichten altijd aan, worden de computers opgestart en staat in de winter de verwarming te gloeien. Als u het juiste instapmoment kiest, kunt u een bijzonder laag tarief voor een langere periode vastzetten. U weet dan precies waar u aan toe bent en u hoeft niet na te denken over energiezaken. Het in de gate houden van de markt is namelijk een tijdrovende bezigheid. U kunt ook voor een variabel contract gaan en meeprofiteren van de prijsschommelingen op de markt. 

  Zakelijke Energietarieven helpt u graag bij het vinden van een zo voordelig mogelijk energiecontract met behulp van een slimme inkoopstrategie. Wij hebben jarenlange ervaring met het inkopen van energie voor zowel grootzakelijke als kleinzakelijke klanten en hebben uitgebreide kennis van de energiemarkten. Wij kunnen u helpen bij het vergelijken van energieleveranciers en kunnen u zodoende het meest voordelige energiecontract aanbieden dat past bij het verbruik van uw middelbare school. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over energie en kunt u zich bezighouden met andere belangrijke zaken binnen uw middelbare school.

  Zakelijke energie besparen door factuurcheck en slimme meters voor uw middelbare school

  Een netbeheerder zorgt voor het meten van de standen van de gasmeter, waarop uiteindelijk de prijs gebaseerd wordt. Dit gaat echter wel vaak mis. Als de monteur die de meting afleest namelijk op een ongunstig moment komt, zal de schatting van het verbruik hoger uitvallen dan het werkelijke verbruik. Bij grote gasafnemers kan een kleine afwijking in de schatting van verbruik soms wel duizenden euro’s per jaar schelen. Het is daarom verstandig om de meterstanden goed te checken.

  Als u meer dan 170.000 m3 gas per jaar verbruikt, dan heeft u een GXX– of een GGV-aansluiting. U heeft dan een meetinrichting nodig waarbij uw energieleverancier elke dag automatisch de meterstanden kan aflezen. Echter, betekent dit niet dat u de facturen niet meer hoeft te checken. Kleine fouten worden snel gemaakt en kunnen een grote impact hebben op uw energieprijs. Als grootzakelijke verbruiker zal u bovendien veel facturen ontvangen. Er zullen maar liefst 24 facturen per jaar betaald moeten worden. Bij grote energieleveranciers staat er regelmatig een fout in de energiefactuur. Mogelijk is het verbruik niet correct weergegeven of moet u te veel belasting betalen. Op die manier betaalt u wellicht duizenden euro’s te veel. Om dit te voorkomen is het controleren van de energiefacturen belangrijk.

  Een van onze werkzaamheden bij Zakelijke Energietarieven is de factuurcontrole. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij de fouten uit uw facturen halen en snel inzien of u bij een andere zakelijke energieleverancier goedkoper uit kunt zijn. Zo kunt u voorkomen dat u onnodig te veel betaalt voor uw zakelijke energie. Bovendien kunnen u helpen alle meters goed in kaart te brengen, zodat u een duidelijk overzicht krijgt van alle elektriciteits- en gasmeters en hun verbruik. Wij regelen de installatie van nieuwe meters, mocht dat nodig zijn. Daarnaast kunnen wij ook helpen bij het installeren van bepaalde software voor de meters. Klinkt dit interessant en bent u benieuwd naar onze diensten? Neem dan contact met ons op en wij nemen uw energiezorgen uit handen.

  Duurzame middelbare school

  Wanneer het aankomt op energiebesparing telt iedere dag. Door middel van energiezuinige verlichting, verwarming en isolatie kunt u bijdragen aan het verduurzamen van uw middelbare school. Wij kunnen u adviseren bij het installeren van dergelijke aanpassingen. Bovendien kunt u voor vragen over zonnepanelen ook bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar u de beste en voordeligste zonnepanelen kunt afnemen. De installatie wordt ook door ons geregeld. Voor u geen inspanning en wie weet bespaart u zo wel honderden euro’s. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om te ontdekken hoeveel u kunt besparen.

  Zakelijke Energietarieven neemt uw zorgen uit handen

  Door onze jarenlange ervaring binnen de energiesector hebben wij al meerdere middelbare scholen kunnen voorzien van hun zakelijke energie en zijn wij voor leden van de VO raad vaak een welkome uitkomst. Wij staan in nauw contact met elke energieleverancier en weten zo de voordeligste energiecontracten voor onze klanten te regelen. Wij kunnen u van nauwkeurig advies voorzien wat betreft het inkopen van energie en gas voor uw middelbare school, voeren factuurchecks uit en helpen u bij de installatie van slimme meters. Daarnaast begeleiden wij u bij de verduurzaming van uw middelbare school. Wilt u zich ook niet constant bezighouden met energievraagstukken en u zorgeloos kunnen richten op andere zaken binnen uw onderneming? Neem contact met ons op. Wij gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan.

  Albert, Energie Analist