Menu Sluiten

De inkoop van energie regelen voor een basisschool? Hier moet u rekening mee houden.

De inkoop van energie regelen voor een basisschool? Hier moet u rekening mee houden.

Basisscholen zijn vaak particulier en niet zakelijk. Toch verbruiken basisscholen veel stroom en gas. Dit betekent dat ze een grote meter hebben en dus vaak ook een zakelijke aansluiting nodig hebben en zakelijke energie als basisschool kunnen inkopen. Dit is het geval als de capaciteit van uw stroomaansluiting meer dan 3×80 Ampère is en de doorlaatwaarde van uw gasaansluiting minimaal 40 m3 per uur. Zakelijke Energietarieven kan u helpen met al uw energiezaken. In deze blog drie belangrijke zaken waar u als eigenaar van een basisschool rekening mee moet houden, wat betreft inkoop van zakelijk energie basisschool, facturen en verduurzaming.

Vraag direct uw zakelijke energieofferte aan!

1. Vul uw gegevens in  2. Wij gaan op zoek naar de beste deal  3. Ontvang binnen 24u de beste aanbieding


   Onafhankelijk advies Wij vergelijken alle leveranciers.

   Snel vergelijken Binnen 24 uur de beste deal.

   De scherpste zakelijke tarieven Jarenlange ervaring.

   

  Zakelijke energie inkopen voor uw basisschool

  Bij de inkoop van zakelijke energie voor uw basisschool is het van belang om te weten onder welke noemer van klanten u valt. Basisscholen hebben vaak een grote meter of meerdere meters die met elkaar geclusterd zijn, waardoor een basisschool al snel een grootverbruiker is. Het strategisch inkopen van energie, kan u veel kosten besparen. Bij het inkopen van zakelijke energie voor uw basisschool kunt u kiezen voor een vast of een variabel tarief. Basisscholen zijn de hele dag open. Overdag staan alle lichten altijd aan, worden de computers opgestart en staat in de winter de verwarming te gloeien. Als u het juiste instapmoment kiest, kunt u een bijzonder laag tarief voor een langere periode vastzetten. U weet dan precies waar u aan toe bent en u hoeft niet na te denken over energiezaken. Het in de gate houden van de markt is namelijk een tijdrovende bezigheid. U kunt ook voor een variabel contract gaan en meeprofiteren van de prijsschommelingen op de markt.

  Zakelijke Energietarieven helpt u graag bij het vinden van een zo voordelig mogelijk energiecontract met behulp van een slimme inkoopstrategie. Wij hebben uitgebreide kennis van de energiemarkten en blijven continu op de hoogte van de koersen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over energie en kunt u zich bezighouden met andere belangrijke zaken binnen uw basisschool. Het pakket aan voorwaarden behorende bij uw energiecontract is ook een belangrijk aspect. Zo bestaan er energiecontracten voor bepaalde contractduren en voor langere termijn. De langere termijn is vaak voordeliger, zo ook in het geval van een basisschool. Wilt u graag uw energiecontract laten nakijken of vergeleken hebben met eventuele interessante aanbiedingen? Wij kunnen u helpen.

  Zakelijke energie basisschool inkopen: factuurcontrole

  Als grootzakelijke verbruiker zal u meer facturen ontvangen. U krijgt elke maand een extra factuur van de netbeheerder voor het netbeheer. Deze factuur ontvangt u naast de factuur van de energieleverancier voor de levering van elektriciteit en gas. Er zullen dan maar liefst 24 facturen per jaar betaald moeten worden. Het is aan te raden deze facturen niet zomaar klakkeloos te betalen. Het komt namelijk regelmatig voor dat zelfs bij grote energieleveranciers er een fout in uw energiefactuur staat. Mogelijk is het verbruik niet correct weergegeven of moet u te veel belasting betalen. Op die manier betaalt u wellicht duizenden euro’s te veel. Om dit te voorkomen is het controleren van de energiefacturen belangrijk.

  Een van onze werkzaamheden bij Zakelijke Energietarieven is de factuurcontrole. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij de fouten uit uw facturen halen en snel inzien of u bij een andere zakelijke energieleverancier goedkoper uit kunt zijn. Bent u benieuwd of u geld kunt besparen op uw energierekening? Wij kunnen vrijblijvend een factuurcheck uitvoeren. Neem contact met ons op en wij nemen uw energiezorgen uit handen. Zo kunt u voorkomen dat u onnodig te veel betaalt voor uw zakelijke energie.

  Verduurzaming van uw basisschool

  Wanneer het aankomt op energiebesparing telt iedere dag. Door middel van energiezuinige verlichting, verwarming en isolatie kunt u bijdragen aan het verduurzamen van uw basisschool. Wij kunnen u adviseren bij het installeren van zulke aanpassingen. Bovendien kunt u voor vragen over zonnepanelen ook bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar u de beste en voordeligste zonnepanelen kunt afnemen. De installatie wordt ook door ons geregeld. Voor u geen inspanning en wie weet bespaart u zo wel honderden euro’s. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om te ontdekken hoeveel u kunt besparen. Meerdere basisscholen gingen u voor.

  Wat Zakelijke Energietarieven voor u als basisschooleigenaar kan betekenen

  Energie is niet iets waar men continu mee bezig wil zijn. Gelukkig kunnen wij uw zorgen uit handen nemen. Wij kunnen u helpen bij het inkopen van uw zakelijke energie én met alles daarna. Ga niet zelf bij een leverancier, maar laat u door ons helpen. Vanwege onze expertise kunnen wij snel zien of er fouten zijn gemaakt in de facturering en of u wellicht elders een voordeligere deal kunt krijgen ten aanzien van uw energiecontract. Daarnaast heeft Zakelijke Energietarieven meerdere basisschooleigenaren geholpen om te besparen op hun energierekening door middel van verduurzamingsmaatregelen.

  Heeft u een basisschool en wilt u ook ontzorgd worden van al uw energiebezigheden? Wij staan dagelijks voor u klaar voor advies en om al uw energiezaken te regelen. Neem contact met ons op om te horen wat wij voor u kunnen betekenen. Zo vormt Zakelijke Energietarieven dé energiepartner voor een basisschool.

  Albert, Energie Analist