Menu Sluiten

Op efficiënte wijze zakelijke energie inkopen voor uw parkeergarage? 4 belangrijke tips

Op efficiënte wijze zakelijke energie inkopen voor uw parkeergarage? 4 belangrijke tips

Parkeergarages zijn grote energieverbruikers. Het is daarom van belang om als eigenaar van een parkeergarage op de juiste manier zakelijke energie in te kopen. Daarnaast is verantwoord omgaan met energie tegenwoordig één van de belangrijkste onderwerpen bij het realiseren van gebouwen. Zakelijke Energietarieven kan u helpen bij zowel het nemen van verduurzamingsmaatregelen als het uitzoeken van het meest voordelige energiecontract voor uw parkeergarage. In deze blog worden vier belangrijke tips besproken.

Vraag direct uw zakelijke energieofferte aan!

1. Vul uw gegevens in  2. Wij gaan op zoek naar de beste deal  3. Ontvang binnen 24u de beste aanbieding


   Onafhankelijk advies Wij vergelijken alle leveranciers.

   Snel vergelijken Binnen 24 uur de beste deal.

   De scherpste zakelijke tarieven Jarenlange ervaring.

   

  Slim energie inkopen voor uw parkeergarage

  Tip 1: de eerste tip ziet op het inkopen van energie voor uw parkeergarage. Zeker voor een parkeergarage die meestal kwalificeert als grootverbruiker (een stroomaansluiting groter dan 3×80 Ampère) is dit van belang voor de prijs die uiteindelijk voor energie betaald wordt. Er zijn verschillende inkoopstrategieën. Bij een vaste energieprijs betaalt u voor de gehele duur van het contract dezelfde energieprijs en in geval van een variabele energieprijs wordt de prijs bijgesteld op de koersen op de energiemarkten. Op die manier kunt u profiteren van hevige prijsdalingen op de energiemarkt.

  In geval u eigenaar bent van een parkeergarage, dan kan een flexibel energiecontract gunstig zijn. Je zit dan niet vast aan een bepaald contract dat later misschien niet meer passend is bij uw parkeergarage. Dit kan het geval zijn wanneer u van plan bent te gaan uitbreiden of wanneer u andere aanpassingen doet aan uw garage. In geval u waarde hecht aan het energiezuinig maken van uw parkeergarage is het aan te raden een variabel energiecontract af te sluiten. Door middel van verduurzaming verbruikt uw parkeergarage minder energie, waardoor u het risico kunt nemen om afhankelijk te zijn van de schommelingen op de energiemarkt. In overige gevallen kunt u beter gaan voor een vast energiecontract. Bij het juiste instapmoment profiteert u dan langere tijd van een lage energieprijs, ook al stijgt de koers later.

  Bij Zakelijke Energietarieven hebben we jarenlange ervaring met het inkopen van energie. Wij blijven continu op de hoogte van het aanbod van energieleveranciers en kunnen u zodoende het goedkoopst mogelijke energiecontract aanbieden dat past bij het verbruik van uw parkeergarage. Op deze manier hebben wij al meerdere parkeergarages geholpen met het besparen op hun energierekening.

  Minder energiekosten door middel van LED-verlichting

  Tip 2: een tweede tip is dat u energie kunt besparen door alle TL-verlichting te vervangen voor LED-verlichting. Dit levert niet alleen een besparing op van directe energiekosten, maar ook van toekomstige vervangingskosten. Daarnaast kan in het geval uw parkeergarage meerdere parkeerdekken heeft bij een lage bezetting het bovenste parkeerdek afgesloten worden. De verlichting (en eventuele hellingbaanverwarming in de winter) wordt dan automatisch uitgeschakeld, waardoor u minder energie verbruikt en de kosten van uw energierekening omlaag zullen gaan. Om beter inzicht te krijgen in uw energieverbruik kunnen wij u bovendien voorzien van dashboards waarop u gemakkelijk het uur verbruik van uw parkeergarage kunt inzien.

  Binnenkort laadpalen plaatsen in uw parkeergarage? Let op bij uw energiecontract

  Tip 3: nu er steeds meer elektrische auto’s geproduceerd worden, is de vraag naar laadpalen in parkeergarages flink gestegen. Een derde tip is daarom om als eigenaar van een parkeergarage hierover na te denken. U zal extra energiekosten moeten afgedragen aan de energieleverancier van uw parkeergarage voor het inkopen van energie voor de laadpalen. Het is dus van belang om een juiste inschatting te maken hoeveel auto’s per dag komen laden en hoeveel kWh elektriciteit gemiddeld wordt verbruikt per laadsessie. Bovendien moet vanwege het feit dat de stroomtoename groter wordt, de meter dan ook vergroot worden.

  Wij van Zakelijke Energietarieven kunnen dit voor u regelen. Evenzeer kunnen wij u helpen bij het inkopen van energie voor uw parkeergarage. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren over de juiste inkoopstrategie: vast of variabel. Wij staan in nauw contact met elke energieleverancier en weten zo elke keer weer de voordeligste energiecontracten voor onze klanten te regelen. Neem contact met ons op als u dat ook wilt.

  Besparen op uw zakelijke energie met zonnepanelen op uw parkeergarage

  Tip 4: de vierde en laatste belangrijke tip heeft betrekking op het plaatsen van zonnepanelen op uw parkeergarage. Dit kan bijdragen aan een zo hoog mogelijke energie-efficiëntie. Parkeergarages verbruiken een enorme hoeveelheid aan energie, wat impact heeft op het milieu. Het is als eigenaar van een parkeergarage daarom belangrijk om na te denken over verduurzamingsmaatregelen. Wij kunnen u begeleiden bij de verduurzaming van uw parkeergarage en regelen uw slimme meters. Bovendien kunt u bij specifieke vragen over zonnepanelen ook bij ons terecht. Wij weten precies waar u de beste en voordeligste zonnepanelen kunt afnemen en regelen tevens de installatie ervan.

  Goedkopere energie voor uw parkeergarage via Zakelijke Energietarieven

  Door onze jarenlange ervaring binnen de energiesector hebben wij al meerdere parkeergarages kunnen voorzien van hun zakelijke energie. Van het vergelijken van het aanbod van energieleveranciers tot het in de gate houden van de energiemarkten, wij regelen het allemaal voor u. Wij kunnen u van nauwkeurig advies voorzien wat betreft het inkopen van energie voor uw parkeergarage. Wilt u een gespecialiseerde energiepartner die alle zaken met betrekking tot energie voor u regelt? Dan bent u bij Zakelijke Energietarieven aan het juiste adres. Neem contact met ons op en wij gaan met u in gesprek.