Menu Sluiten

Direct zakelijke energie voor uw vastgoed? Hier moet u op letten.

zakelijke energie vastgoed

Als vastgoedondernemer heeft u genoeg aan uw hoofd en zakelijke energie voor uw vastgoed is niet iets waar u veel mee bezig wil zijn. Toch zijn dit belangrijke en tegelijkertijd ingewikkelde zaken, zeker als u veel panden in bezit heeft. Bij Zakelijke Energietarieven weten we waar de vastgoedondernemer behoefte aan heeft: flexibiliteit en ontzorging. Daarom regelen wij de energie, u de rest.

Vraag direct uw zakelijke energieofferte aan!

1. Vul uw gegevens in  2. Wij gaan op zoek naar de beste deal  3. Ontvang binnen 24u de beste aanbieding


   Onafhankelijk advies Wij vergelijken alle leveranciers.

   Snel vergelijken Binnen 24 uur de beste deal.

   De scherpste zakelijke tarieven Jarenlange ervaring.

   

  Een flexibel energiecontract voor al uw vastgoed

  Heeft u meerdere panden waarvoor u energie voor moet inkopen? Dan kunt u ervoor kiezen om voor elk afzonderlijk pand een apart energiecontract te sluiten. Dit is echter erg onhandig. U krijgt dan namelijk veel verschillende facturen en ook met de uiteenlopende einddata en opzegtermijnen moet rekening worden gehouden. Een hoop extra werk dus om de zakelijke energie voor uw vastgoed te regelen.

  Gelukkig kunt u via Zakelijke Energietarieven één energiecontract sluiten voor al uw panden. Wij weten precies bij welke energieleveranciers dat voordelig kan. Wanneer u hiervoor kiest, kunt u de energiekosten voor al uw energie op een factuur laten zetten. Enorm handig voor het overzicht. Daarnaast is het ook mogelijk om een zogenoemde mutatiebandbreedte af te spreken. Dit betekent dat elke keer dat er wisselingen plaatsvinden in uw vastgoedbezit, u dit makkelijk en kosteloos bij kan stellen in uw energiecontract. Op die manier hoeft u niet elke keer dat u een pand koopt of verkoopt een nieuw energiecontract af te sluiten. Flexibeler kan niet.

  Zakelijke Energie voor al uw vastgoed op één factuur

  Zoals benoemd kunt u er via ons voor kiezen om de energiekosten van al uw verschillende panden op één factuur te laten zetten. Dit scheelt bijzonder veel administratief werk en zorg bovendien voor veel duidelijkheid. Daarnaast heeft u de keuze om bijvoorbeeld maandelijks of per kwartaal de factuur te ontvangen.

  Naast overzichtelijke facturen is het ook van belang om de jaarafrekening tijdig te ontvangen. De kosten worden immers vaak jaarlijks doorberekend naar de huurders en het is essentieel om dit op tijd geregeld te hebben. Om die reden zorgen wij er met de energieleverancier voor dat alles strak volgens de planning loopt en u op tijd de jaarafrekening van de energieleverancier krijgt.

  Niet te veel betalen bij leegstand voor zakelijke energie van uw vastgoed

  Als vastgoedondernemer krijgt u er ongetwijfeld mee te maken dat panden gedurende enkele weken of zelfs maanden leeg komen te staan. Dit gebeurt met name wanneer er van huurders wordt gewisseld of wanneer het pand wordt verbouwd bijvoorbeeld. Tijdens deze periode wilt u voorkomen dat u meer betaalt voor energie dan nodig is. Ten behoeve hiervan kunnen wij voor u leegstandmodules afsluiten bij zakelijke energieleveranciers. Dit betekent simpel gezegd dat u een vaste lage prijs betaald voor de dagen dat een pand leegstaat. Van belang is wel om de meterstanden van de zakelijke energie goed bij te houden gedurende perioden van leegstand van uw vastgoed.

  Energielabels voor zakelijk vastgoed en duurzaamheid

  Als u zakelijke panden verhuurt bent u ongetwijfeld bekend met de energielabels (link naar energielabel blog) waarover deze panden moeten beschikken. Wat u misschien niet weet is dat hier binnenkort extra verplichtingen voor gaan gelden. Zo moeten de grotere zakelijke panden vanaf het jaar 2023 minimaal energielabel C hebben. Hiervoor moeten wellicht wat extra verduurzamingsmaatregelen worden genomen. Wij van Zakelijke Energietarieven kunnen u hierbij adviseren en de aanvraag van een energielabel kunnen wij volledig uit handen nemen.

  Sowieso staan wij klaar om de ondernemer te helpen die wil gaan verduurzamen. Wij kunnen het bijvoorbeeld regelen dat al uw panden groene stroom krijgen. Eveneens bieden we volledige begeleiding bij het aanvragen en installeren van zonnepanelen of laadpalen.

  Hoe zakelijke Energietarieven u ontzorgt

  Wij staan in nauw contact met elke energieleverancier en weten zo elke keer weer de voordeligste energiecontracten voor onze klanten te regelen. Meerdere vastgoedondernemers hebben we zo al met een slimme inkoopstrategie geholpen om te besparen op hun energierekening. En misschien nog wel belangrijker: we nemen alle taken met betrekking tot energie van u over. Zo hoeft u zich het hele jaar geen zorgen te maken over energievraagstukken. Wij houden alles voor u in de gaten en zorgen dat bij de koop of verkoop van panden alles contractueel goed geregeld blijft. Op deze manier hebben wij al veel leden van de brancheorganisatie Vastgoed Management Nederland ondersteund. Onze energie-experts staan elke dag klaar om al uw vragen te beantwoorden en daarbij houden we u continu op de hoogte van alles wat er verandert aan uw energiecontract.

  Bent u vastgoedondernemer en wilt u een gespecialiseerde energiepartner die energie voor al uw panden regelt? Dan bent u bij Zakelijke Energietarieven aan het juiste adres. Neem contact met ons op om te horen over wat we allemaal voor u kunnen betekenen.