Menu Sluiten

Als winkeliersvereniging collectief voordeel behalen met zakelijke energie? Zo doet u dat!

Als winkeliersvereniging collectief voordeel behalen met zakelijke energie? Zo doet u dat!

Als winkeliersvereniging kunt u samen veel resultaat behalen op velerlei onderwerpen. Op het gebied van zakelijke energie valt er ook voor winkeliersverenigingen veel te behalen. Denk aan flexibiliteit in aansluitingen, slimme facturen, subsidies en duurzaamheid met bijvoorbeeld groene stroom of zonnepanelen. Toch zien wij in de praktijk dat veel winkeliersverengingen besparingsmogelijkheden laten liggen. In deze blogpost vertellen wij u meer over wat allemaal mogelijk is op het gebied van zakelijke energie voor uw winkeliersvereniging.

Vraag direct uw zakelijke energieofferte aan!

1. Vul uw gegevens in  2. Wij gaan op zoek naar de beste deal  3. Ontvang binnen 24u de beste aanbieding


   Onafhankelijk advies Wij vergelijken alle leveranciers.

   Snel vergelijken Binnen 24 uur de beste deal.

   De scherpste zakelijke tarieven Jarenlange ervaring.

   

  Waarom collectief zakelijke energie inkopen voor uw winkeliersvereniging?

  Met een winkeliersvereniging staat u samen sterk. Daarom is het slim om samen een zakelijk energiecontract af te sluiten, waardoor u collectief, en dus goedkoop zakelijke energie kunt inkopen. Naast voordeligere energieprijzen heeft een collectief zakelijk energiecontract ook nog andere voordelen:

  Slim factureren

  Als u uw zakelijke energie collectief inkoopt, staat u voor de keuze op welke manier u moet factureren. Bij Zakelijke Energietarieven leveren wij facturatie op maat, geheel naar uw wensen. Wilt u dat elk lid van de winkeliersverenging een eigen factuur voor haar zakelijke energie krijgt? Wilt u zelf als vereniging één factuur voor al het verbruik en deze zelf doorberekenen? Alles is mogelijk.

  Daarnaast bieden wij een vrijblijvende factuurcheck. Bij deze check brengen onze experts voor u in kaart of u wellicht niet te veel betaalt en bij een andere zakelijke energieleverancier wellicht niet voordeliger uit bent. Daarnaast checken wij ook op fouten in uw facturen. Wij zien helaas dat er nog vaak genoeg fouten voorkomen bij de berekening van zakelijke energiefacturen. Hierdoor hoeft u nooit bang te zijn dat u te veel voor uw zakelijke energie betaalt.

  Niet onnodig veel betalen bij leegstand

  De bij u aangesloten ondernemers zullen ongetwijfeld te maken krijgen met tijdelijke leegstand door bijvoorbeeld verbouwing of uitbreiding. Op het gebied van zakelijke energie laten veel ondernemers tijdens leegstand van hun pand gewoon hun energiecontract doorlopen. Dat is in beginsel niet verkeerd, het pand moet immers wel aangesloten zijn aan een energiecontract, maar daar hoeft de ondernemer in principe niet haar reguliere energieprijs voor te betalen. Bij Zakelijke Energietarieven kunt u leegstandmodules afsluiten. Wat is een leegstandmodule? U betaalt gedurende de leegstand dan een lage, vaste prijs voor uw energieaansluiting.

  Flexibel aantal aansluitingen

  Ondernemers staan nooit stil. Het aantal aansluitingen kan dan ook vaak veranderen. Bijvoorbeeld als ondernemers hun pand uitbreiden of wellicht opsplitsen zodat er een nieuwe ondernemer bij kan. Bij Zakelijke Energietarieven bieden wij de mogelijkheid tot flexibiliteit in het aantal aansluitingen die u afsluit bij uw energiecontract. Wat houdt dat in? U kunt eenvoudig aansluitingen bijvoegen of afmelden bij wijzigingen, zonder dat een nieuwe energiedeal hoeft te worden gesloten. Praktisch en voordelig dus!

  Geld besparen op uw zakelijke energie door te verduurzamen?

  Als winkeliersvereniging kunt u zich collectief inzetten tegen de klimaatverandering. Duurzaamheid is een hot topic in onze samenleving en het is dan ook belangrijk dat u als winkeliersvereniging ook gaat nadenken over manieren om te verduurzamen. U kunt namelijk met duurzaamheidsmaatregelen ook veel geld besparen op uw energierekening.

  Hoe kan uw winkeliersvereniging verduurzamen? Heeft u wel eens slimme meters voor de winkelpanden van uw ondernemers overwogen? Met slimme meters kunnen u en uw ondernemers hun energieverbruik monitoren en meer besparen waar mogelijk. Daarnaast kunt u collectief energiebesparende oplossingen aanschaffen, zoals LED-verlichting, bewegingssensoren voor verlichting en verwarming en zonnepanelen. Door tezamen in te kopen kunt u veel goedkoper inkopen dan als uw aangesloten ondernemers dit los zouden doen. Daarnaast kunt u subsidies krijgen voor verduurzaming. Daar kunnen wij u ook bij helpen.

  Goed voor de dag komen met duurzame energie?

  U kunt met uw aangesloten ondernemers er ook voor kiezen om in het kader van duurzaamheid te kiezen voor een zakelijk energiecontract met duurzame energie. Als deze groene energie wordt gebruikt, krijgt u stroom met een Garantie van Oorsprong. Wat is dat? U ontvangt een certificaat ter bewijs van uw groene stroom. Deze is geldig voor een jaar en mag eenmalig worden ingezet.

  Zakelijke Energietarieven als dé energiepartner voor uw winkeliersvereniging

  U heeft het als winkeliersvereniging vast en zeker druk genoeg met andere zaken dan uw energiezaken. Daarom zijn wij er voor u als allround energiepartner om uw energiezaken uit handen te nemen. Onze experts staan graag voor u klaar om u te helpen bij de inkoop van uw zakelijke energie en het leveren van maatwerk op het gebied van facturen, aansluitingen en meer. Op het gebied van zakelijke energie valt er veel te behalen voor uw winkeliersvereniging. Op deze manier hebben wij meerdere ondernemersverenigingen mogen ondersteunen, zoals Ondernemersvereniging Nederland (ONL). Daarnaast helpen onze medewerkers u ook graag bij het nadenken over manieren om uw winkeliersvereniging zo duurzaam mogelijk te maken. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *